BAAS zkt medewerker: on- & offline community manager!

Vacature-alarm! We (BAAS/KAVKA) zoeken een nieuwe medewerker die binnen team BAAS mee zijn schouders zet onder de werking.

BAAS

BAAS is een deelwerking van Kavka, een bruisende plek in Antwerpen waar jongeren met zin voor initiatief hun handen uit de mouwen steken. Kavka gelooft in jongeren die zelf ondernemend zijn en in de kwaliteit die daaruit voortkomt.

BAAS inspireert, stimuleert en ondersteunt ondernemende jongeren. BAAS creëert ruimte voor jonge ondernemers om van een droom of idee een eigen onderneming te maken. Geen idee is te gek en geen sector te vreemd. BAAS is een netwerk en steunt op expertise van haar partners. BAAS brengt je in contact met de juiste informatie en organisaties. BAAS triggert je. Om te springen en je kans te grijpen, om je te engageren en telkens die éne stap verder te gaan, om naar het volgende niveau te stijgen.

 

Functie

BAAS zoekt een on- en offline community manager die de uitdaging aangaat om mee de BAAS- projecten te realiseren. Je zet je organisatorisch, communicatief en sociaal talent in om samen met je collega’s de BAAS-werking tot een geweldig succes te maken en de dagelijkse werking te ondersteunen. Je weet hoe je campagnes succesvol maakt en kan daarnaast ook een event organiseren. Als kers op de taart zie je jezelf als coach van jongeren en jonge (bijna-) ondernemers.

 

Verantwoordelijkheden en taken

– Je bent de communicatiegoeroe van BAAS.
– Je staat mee in voor de voorbereiding en productie van BAAS EVENTS
– Je staat in voor werking van BAAS BURO en ondersteunt haar co-workers.
– Je smijt jezelf in een kernteam van twee personen voor de hele BAAS-werking (lees: soms doet iedereen een beetje van alles).
– Je vergaart aan de lopende band verhalen en weet hoe je deze moet vertellen en verspreiden.
– Je zet on- en offline acties op rond de werking van BAAS.
– Je onderhoudt contact met de ondernemende jongeren.
– Je draait mee als onderdeel van het grotere KAVKA-verhaal.
– Je soigneert het netwerk van partners.

 

Profiel

– Je bent een kind van deze tijd en weet hoe jongeren communiceren, leven, denken en ondernemen in de grootstedelijke context.
– Je weet mee jonge (bijna-) ondernemers te inspireren en te motiveren en houdt rekening met het groepsproces. Je legt gemakkelijk contact met jongeren en kan dat ook goed onderhouden.
– Je kunt zelfstandig werken en je neemt zelf initiatief, m.a.w. je bent zelf ondernemend.
– Je bent een netwerker in hart en nieren en neemt de nodige initiatieven om mensen bij elkaar te brengen.
– Je kan projectmatig werken.
– Je kan communicatiecampagnes uitdenken en uitvoeren.
– Je kan events organiseren.
– Je schuwt noch administratieve taken, noch occasioneel avondwerk.
– Je hebt minstens een bachelordiploma.
– Interesse in de creatieve industrie, innovatie en sociale media is eveneens een pluspunt.

 

De BAAS community manager kan vanaf 10 september voltijds en met een contract van onbepaalde duur aan de slag in Antwerpen. Verloning volgens sectoraal barema B1C (PC 329.01) met sectorale voordelen. Relevante anciënniteit kan mee in rekening worden genomen.

Procedure

– Schriftelijke sollicitatie tot en met donderdag 28 juni met motivatiebrief en CV enkel via mail naar baan@baasbaas.be t.a.v. Jonathan Stuyven.
– Indien weerhouden, vinden de gesprekken plaats op 2 en/of 3 juli 2018.
– Indiensttreding vanaf 10 september 2018.