Nieuwe plekken vrij op BAAS BURO!

Kleine start-ups worden groot en maken zich klaar om het nest te verlaten. Ideeën, doelen en plannen kregen vorm, websites gingen online, eerste opdrachten liepen binnen…

Dat betekent dus dat er plaatsen vrijkomen op BAAS BURO. En wat voor! Naast een plek in het hart van Antwerpen, waar we jonge starters conceptueel, inhoudelijk & praktisch een stap verder duwen via brede ondersteuning, willen we met BAAS BURO ook focussen op maatschappelijke relevantie, duurzaam en sociaal ondernemen, visie en engagement.

Dus, to the point, ben je een startende ondernemer of organisatie in Antwerpen die wel een skyrocking (letterlijk) werkplek, netwerk en ondersteuning kan gebruiken? Mail of bel de BAAS of spring gewoon even binnen. Je kan Ruby contacteren via ruby@baasbaas.be!

BAAS BURO – Kavka, Oudaan 14, 2000 Antwerpen

Tagged

Kavka vzw organiseert al jaren toonaangevende events in zijn thuisbasis aan de Oudaan of in Zappa op het Kiel. Steeds nieuwe lichtingen van organisatoren kunnen er experimenteren en realiseren hier…

Bekijk partner