BAAS XS

BAAS breidt uit! Dit najaar barst BAAS uit z’n voegen en zoeken we nieuwe fertiele grond op in de provincie Antwerpen. We slaan de handen in elkaar met Geel, Lier en Mechelen om jong, lokaal geweld te trakteren op een week vol ondernemerschap!

Met BAAS XS gaan we een week lang op zoek naar  jong en creatief ondernemerstalent. We organiseren fascinerende sessies, laten inspirerende sprekers aan het woord en geven je zelfs de kans om kenners de kleren van het lijf te vragen tijdens Q&A’s. We garanderen ook dat je een glas heft op nieuwe connecties tijdens netwerkmomenten.

Heb je nog geen idee, een pril idee of ben je echt al stappen aan het zetten? Iedereen welkom!

 

BAAS XS

BAAS XS is een nieuwe deelwerking van BAAS waar we samen met gaststeden op zoek gaan naar de ideale cocktail van inspireren, ondersteunen en stimuleren in functie van de ontwikkeling van lokale jonge (creatieve) ondernemers. 

 

Lokale noden & behoeften

Door rekening te houden met de lokale noden en behoeften van steden speelt BAAS XS in op maatschappelijke trends om kort bij jongeren en hun leefwereld te staan. Een week lang worden jongeren ondergedompeld in de wondere wereld van ondernemerschap waar zij de BAAS zijn en de opportuniteit krijgen om hun eigen idee uit te werken tot een slagkrachtige onderneming. 

 

Wat staat er op het programma?

In samenwerking met onze partners worden er een week lang sessies georganiseerd die jongeren alle tools geven om zelf hun onderneming te starten. Verder worden jongeren geprikkeld door de verhalen van leeftijdsgenoten tijdens onze inspiratiemomenten. Tot slot hebben jongeren ook de kans om de sprekers van de avond de kleren van het lijf te vragen tijdens een open Q&A sessie.

 

Blokkeer alvast de volgende data in je agenda:

Lier – week van 14 oktober

Geel – week van 21 oktober

Mechelen – week van 18 november

 

Houd zeker deze pagina in de gaten voor meer info.

Tot snel!