BAAS is een nieuw project rond jongeren en ondernemerschap. Ben je tussen 18 en 30 jaar oud? Dan kan je meedoen aan onze trajecten. Heb je nog geen concreet idee, maar interesseert ondernemerschap je wel? Geen enkel probleem, daar hebben we voortrajecten voor. Ben je net begonnen met je zaak en wil je nog wat begeleiding? Schrijf je dan in voor als ‘starter’. Ben je niet zeker? Dan raden wij graag een voortraject op maat aan.

BAAS wil iedereen aansporen om te ondernemen, in welke vorm dan ook. Dat gaat van buurtwinkel tot feesten organiseren tot je eigen uitvinding op de markt brengen. Voor de postercampagne hebben we gewerkt met negen jonge ondernemers uit Antwerpen, getrokken door fotograaf Ringo Gomez Jorge en ontwerpen door Inge Rylant.

Zit je nog met vragen, aarzel dan niet om ons te contacteren via info@baasbaas.be of je kan ons ook bereiken via Facebook.