De voortrajecten van BAAS II zijn afgelopen

DE VOORTRAJECTEN

We begonnen het verhaal van BAAS II op 15 februari met bijna 200 deelnemers, een verdubbeling van onze eerste editie. Er was zoveel interesse in de pre- en pril-idee-trajecten, dat we besloten deze sessie te verdubbelen. Nu, twee maanden en 24 BAAS-sessies later, zit het erop! De deelnemers zijn helemaal klaargestoomd om op 16 april hun ideeën te pitchen voor onze jury.

BAAS @ BOERENTOREN

Er wordt op 16 april niet alleen gepitcht door de deelnemers, we nodigen ook alle jonge ondernemers en mensen uit die wat meer willen weten over ondernemerschap. Het event gaat van start met getuigenissen van enkele jonge ondernemers zoals Eline Goethals van Urban Dreamers, gevolgd door een panelgesprek met enkele BAAS’ers van onze eerste editie, de bekendmaking van ons nieuw project en de onthulling van de 20 geselecteerden voor de tweede fase van BAAS. Daarna kan je naar hartenlust netwerken en elkaar, en onze partners, wat beter leren kennen. Het volledige programma vind je hier.

Tickets zijn gratis, reserveren is verplicht!