BAASWINKEL is officieel geopend

Gisteren openden elf BAAS’ers met veel trots hun BAASWINKEL in Kavka. Een maand lang nemen ze hun intrek in het jongerencentrum om hun concepten uit te testen en af te toetsen.

Wat vind je zoal in de winkel? 

De BAASWINKEL is niet zomaar een winkel, maar een ontmoetingsplek. Je kan hier natuurlijk wel komen shoppen. Je vindt er o.a. vintage meubels van Mr.Frisko, handgeweven kussens en dekens van Julie Van den Meutter, kinderkleding van 1Manufactura, mannenondergoed van DAN Underwear en truien van Skrew Studio. Maar je kan hier evengoed terecht voor diensten van Catweazle (die aan petsitting doen), Lilium (die handgebonden en gepersonaliseerde fotoboeken ontwerpt) of van Beard & Bones (die grafisch ontwerp op maat maken). Daarnaast kan je ook gewoon een praatje komen maken met ondernemers als Emma Ketels, die instaat voor de productie, bookings & managment van circuscompagnies, Makan Makan, die Indonesische snacks maakt en Het Debuut, een online platform voor artiesten en creatieve ondernemers.

Waar en wanneer?

De BAASWINKEL is heel de maand augustus open van donderdag tot zondag, van 12u tot 18, in Kavka.