Nieuwe website voor BAAS

Een uitbreiding naar Leuven, een nieuwe naam voor ZOLDER (BAAS BURO!) en een nagelnieuwe website: BAAS staat niet stil. We konden ons geen betere partner voorstellen dan de BAAS BURO-onderneming Spaced om ons online visitekaartje om te smeden. Al zeggen we het zelf, het is een pareltje geworden.

Matthijs en Simon van Spaced spendeerden de voorbije weken ettelijke uren aan de nieuwe BAAS-website. We kunnen vol trots stellen dat deze cool kids dat gedaan hebben vanuit onze eigen co-working space BAAS BURO. Naast websites bouwen, digitale applicaties ontwikkelen en workshops geven, staan ze hier ook achter de barbecue of kookpotten hun mannetje. Vanaf september gaan ze nieuwe oorden verkennen en nemen ze hun intrek in hun eerste eigen kantoorruimte. Hou ze in de gaten!

Tagged

Matthijs Rubberecht en Simon Peters vormen samen Spaced.  Zelfs beschrijven ze hun bezigheden als volgt: “We analyze and shape ideas into apps for web and mobile.” En daar hebben wij…

bekijk BAAS'er