Nieuw: Kom langs voor een BAAS Babbel

Zit je met brandende vragen die je niet in een mailtje gesteld krijgt? Heb je nood aan professionele feedback over je boekhouding, je social media of andere topics, dan is de BAAS Babbel iets voor jou! Elke 1e, 2e en 3e woensdag van de maand organiseert BAAS momenten waarop je met je vragen rond ondernemerschap of je eigen onderneming kan langskomen bij ons op BAAS BURO in Antwerpen. Je maakt helemaal gratis gebruik van onze kennis en koffiemachine, maar inschrijven is wel gewenst. Stuur hiervoor een mailtje naar dries@baasbaas.be

 

BAAS-baas Jonathan zal in hoogsteigen persoon de eerste BAAS Babbel begeleiden op woensdag 6 september op BAAS BURO. Na 3 jaar jonge ondernemers wegwijs te ondersteunen met BAAS weet hij als geen ander al jouw vragen rond het opstarten van jouw onderneming of het lanceren van jouw idee te beantwoorden. Als we het zelf niet weten, dan sturen we je door naar een van onze partners!

Op 13 september zal social media wizard en modegoeroe Vincent Buyssens de BAAS babbel – Social Media voor zijn rekening nemen. De wereld kent hem onder zijn alter ego @fadawah of als de eerste Pokemon Go consultant van België. Samen met jou licht deze influencer de social media van je onderneming door en geeft hij feedback.

Nog een week later laat Dries de ondernemers op BAAS BURO even achter om nieuwe mensen met interesse in co-worken bij BAAS te woord te staan tijdens BAAS Babbel – Co-working van 20 september!

Waar? Bovenste verdieping Kavka, Oudaan 14, 2000 Antwerpen

Wanneer? Woensdag 6 september, 18u – 21u

Wat kost dat? De BAAS Babbel is helemaal gratis maar inschrijven is gewenst. Mailen naar dries@baasbaas.be!