BAAS presenteert: BAAS PRAAT

BAAS presenteert: BAAS PRAAT – Inspirerende sessies voor jonge ondernemers. Elke maand komen er sprekers op BAAS BURO langs met essentiële tips en inspirerende verhalen voor je onderneming. Het beste van al? Alles is volledig gratis!

Voor je product of dienst de (digitale) deur uit kan beginnen vliegen, moet je uiteraard beslissen welke prijs je erop plakt. Vraag je te weinig, dan kom je niet uit de kosten. Vraag je te veel, dan houden je potentiële klanten hun portemonnee stevig dicht geklemd of stel je hen teleur. Bert Pieters (DIFT) ontwikkelde een slim model waarmee je transparant je uurprijs kan berekenen en een businessmodel opbouwen en komt dit op 30 oktober voor jou uit de doeken doen.

Wie zich al wat wil voorbereiden vind op de website van Flanders DC enkele handige tools.

Wanneer? 30/10/2018, 19u

Waar? BAAS BURO, Kavka, Oudaan 14 – 2000 Antwerpen

€? BAAS PRAAT is gratis, altijd.