BAAS Praat: Starten in de media.

BAAS presenteert BAAS PRAAT – Inspirerende sessies voor jonge ondernemers. Elke maand komen er sprekers op BAAS BURO langs met essentiële tips en inspirerende verhalen voor je onderneming. Het beste van al? Alles is volledig gratis! Deze keer in samenwerking met StampMedia

Hoe begin je aan die carrière in de media?
Tijdens deze BAAS PRAAT geeft de nieuwe generatie mediamakers een inkijk op hun unieke ‘way in’.

Eva Kestemont is zelf een oud-BAAS deelnemer. Via een vakantiejob is ze in de journalistiek gerold en nu zit ze bij Knack Weekend. Ze schrijft daar over alles wat met voeding te maken heeft.

Yassine Atari is fotograaf en heeft zo zijn plek in de media veroverd. Hij ging de wereld rond en maakte foto’s in conflictgebieden. Die foto’s begon hij te verkopen en zo is hij via de reeks Vranckx & de Nomaden bij VRT binnengerold.

Jeroen Broeckx is een oud-reporter van StampMedia. Vanaf moment één is hij helemaal voor het freelancebestaan gegaan als cameraman, monteur en fotograaf en nu heeft hij een goed draaiend bedrijfje. Hij begint nu aan een eigen documentaire met steun van het VAF.

Wanneer? 06/12/2018, 19u

Waar? BAAS BURO, Kavka, Oudaan 14 – 2000 Antwerpen

Programma?
– Korte presentaties van onze 3 held(inn)en!
– Ronde tafels met onze sprekers én met het zakelijke brein van StampMedia en de BAAS-baas.

€? BAAS PRAAT is gratis, altijd.