BAAS breidt uit! Dit najaar barst BAAS uit z’n voegen en zoeken we nieuwe fertiele grond op in de provincie Antwerpen. We slaan de handen in elkaar met Geel, Lier en Mechelen om jong, lokaal geweld te trakteren op een week vol ondernemerschap!

 

Met BAAS XS gaan we een week lang op zoek naar jong en creatief ondernemerstalent. We organiseren fascinerende sessies, laten inspirerende sprekers aan het woord en geven je zelfs de kans om kenners de kleren van het lijf te vragen tijdens Q&A’s. We garanderen ook dat je een glas heft op nieuwe connecties tijdens netwerkmomenten.

 

Heb je nog geen idee, een pril idee of ben je echt al stappen aan het zetten? Iedereen welkom!

Hier lees je meer over deze nieuwe deelwerking.

 

Blokkeer alvast de volgende data in je agenda:

Lier – week van 14 oktober

Geel – week van 21 oktober

Mechelen – week van 18 november

 

Houd zeker onze website en Facebookpagina in de gaten voor meer info.

Tot dan!