BAAS BURO zoekt starters!

In de categorie buitenkansjes: BAAS BURO heeft ruimte en plaatsen vrij! 

Kleine bedrijven worden groot, en dat betekent ook dat we ze op hun eigen voeten laten staan. 

Boeken werden gepubliceerd, websites en digitale identiteiten kregen vorm, ettelijke podcasts veroverden de lage landen en zelfs artificiële intelligentie vond een zijn weg naar het BURO.

Op BAAS BURO kan je gebruik maken van de ondernemende springplank, inhoudelijke en praktische ondersteuning, een belachelijk breed netwerk van partners, antwoorden in mensentaal op al uwer menselijke vragen. Om nog maar te zwijgen over de inspirerende starters waar je mee zal samenhuizen!  

Toch, even tot de orde van de dag: kleine start-up, eenzame freelancer of brandend van ambitie? Wij bieden onze ruimte, ons netwerk en onze ondersteuning aan! Mailen, bellen, facetimen, Linked-innen, … Mathias biedt antwoorden op je vragen via mathias@baasbaas.be

BAAS BURO – Kavka, Oudaan 14, 2000 Antwerpen