Sofie (28) als #girlboss in Leuven

Eind 2019 zagen de trajecten in Leuven hun tijdelijke eindmeet. Op 30 november organiseerde BAAS samen met MIJNLEUVEN een nieuwe editie van BAAS boven BAAS. Een format waarin we keynotes vlot combineren met workshops en uiteraard de aankondiging van de twintig winnende BAAS’ers. 

Zoë, onze eigenste BAAS-chief in Leuven, kreeg de eer om tijdens de apotheose van het evenement de winnende jongeren in de bloemen te zetten. Ze krijgt een nog grotere eer om de starters het komende jaar te begeleiden naar werelddominantie! Wat starters betreft: we stellen je graag voor aan Sofie, een weergaloos schoolvoorbeeld van hoe snel het tij kan keren! 

Sofie, oprichter van Sofie-Sticated, gaat dagelijks aan de slag met leder. Naast handtassen waagt ze zich ook aan laptop hoezen, onderleggers en organiseert ze regelmatig workshops. Wat twee jaar geleden begon als een job in bijberoep is sedert enkele maanden een voltijdse droom geworden. Het idee om een eigen winkel te openen in de Leuvense binnenstad was dan ook niet langer een utopie, maar een hele welkome realiteit. Sofie huist sinds september samen met een andere girlboss (AsiBylsa) samen in een pand in de Parijsstraat in het centrum van Leuven. 

Van twee naar drie labels, dat is de bedoeling. Sofie en Isa zoeken op dit moment nog naar een derde creatieveling. Hét moment om te springen? 

Website: Sofie-Sticated
Website: AsiByIsa

Je eigen droom, je eigen onderneming? In Leuven moet je bij Zoë zijn!