Kristel brengt zelfzorg in het centraal station

Kristel Sieprath brengt met Yoga Station Antwerp een gepaste oplossing voor de gehaaste treinreiziger: een moment van zelfzorg dat precies in hedendaagse drukke schema’s past. Door een yogastudio pal in het Centraal Station van Antwerpen te openen, kunnen mensen net voor / na het werk of tijdens een lunchpauze een relaxte sessie meepikken. Op die manier brengt ze yoga op een laagdrempelige manier letterlijk tot bij de mensen.

Kristel’s ambitie is om met Yoga Station Antwerp een fijne community uit te bouwen, iets waar ze veel waarde aan hecht. Enkele andere dingen die Kristel dierbaar zijn: de zonsopgang, joggen met haar hond en … koffie en taart. Dat laatste is wellicht mede de motivatie voor haar plan tot #werelddominatie, namelijk naast elke Starbucks een Yoga Station openen!

Tijdens haar BAAS-traject ging ze van een pril-idee op minder dan een jaar tijd naar een vennootschap. En 2020 belooft veel in petto te hebben! Om haar volgende stappen te realiseren, zoekt ze momenteel vooral financieel advies. Eens ze daar duidelijkheid in krijgt, ligt de wereld aan haar voeten (op de yogamat)!

Foto’s door by nouchka