Door Veronika Zonova van KOLONEL KASTOR.

Je idee of je dienst kan nog zo waanzinnig goed zijn, maar als je geen contact kan leggen met de markt dan heb je een probleem. Je communicatie zit niet goed, de timing kan beter, de inhoud komt niet overeen met je doelstellingen en je product, … Veronika Zonova (Kolonel Kastor) geeft je een pak tips en achterpoortjes om je merk beter te laten aansluiten met de markt.

Sluit je merk naadloos aan bij de markt? Gebruik die fantastische pasvorm om je bedrijf gigantisch te laten groeien.

Op woensdag 4 maart helderen we marketing op en laten we je op een eenvoudige manier kennismaken met efficiënte tools.

Wanneer? 04/03/2020

Waar? RAAT – Everdijstraat 30, 2000 Antwerpen

€? BAAS PRAAT is gratis, altijd!

BAAS presenteert: BAAS PRAAT – Inspirerende sessies voor jonge ondernemers. ¨Per semester komen er drie sprekers langs met essentiële tips en inspirerende verhalen voor je onderneming. Het allerbeste? Alles is volledig gratis.