Cid onderneemt vanuit pure passie

Cid van Veerdegem (27) timmert volop aan de weg met zijn smaakvolle onderneming – what’s in a name El Cider. Toeval lijkt toch echt niet te bestaan, gezien de grote passie van Cid voor dit drankje. Met El Cider selecteert, importeert en distribueert Cid natuurlijke cider en poiré. Hij focust daarbij op kleine producenten die hoge kwaliteit leveren.

Op één jaar tijd is er volgens Cid enorm veel veranderd. Hij begon met een pril idee, stapte daarmee in het BAAS-traject en is van daaruit effectief zijn onderneming gestart. De eerste 1000 flessen zijn inmiddels verkocht!

Cid kijkt reikhalzend uit naar meer: 2020 mag een jaar vol passie en ontdekkingen worden. Cid zou graag meer mensen vinden die mee hun schouders onder El Cider willen steken. Hij wil namelijk kwalitatieve cider en poiré meer op de (spreekwoordelijke en letterlijke) kaart gaan zetten. Cider mag mensen uitdagen! Momenteel verhandelt Cid vooral ciders uit Limburg, Baskenland en Normandië. Fles per fles en appel per appel wil hij dit uitbreiden naar andere regio’s.

Het opstarten van een eigen project was (en is nog altijd) zeer leerrijk. Cid is bezig met een upgrade in de communicatie en werkt aan de lancering van een webshop. Waar hij het meest nood aan heeft? Veel dorstige mensen!

Website: El Cider