Sanne is klaar voor Bar Chapel 2.0

De zomer voor de deur én de horeca die eindelijk terug open kan, beter wordt het niet! We spraken vlak voor de collectieve sluiting van de horeca nog met Sanne Van Riel (27)  die in 2019 van start ging met haar eigen zomerbar.

In een prille februari maand leek de zomer nog ver weg, maar Sanne keek toen al reikhalzend uit naar de heropening van haar eigen zomerbar Bar Chapel. In de zomer van 2019 baatte ze deze voor de eerste maal uit. Een groene binnentuin in een oud klooster waar veel te beleven valt, zoals workshops, muziek, rommelmarkten en expo’s. En dat alles uiteraard onder het genot van een hapje en een drankje!

Sanne vertrok vanuit haar eigen liefde voor lekkere restaurantbezoekjes, chai latte en concepten waar alles klopt (branding, interieur, …). Na één jaar BAAS was Bar Chapel geboren en getogen! En ze heeft al veel goesting in de volgende stap: Bar Chapel 2.0. Ook is haar portfolio aan het uitbreiden. Ze werkte mee aan Bar Den, een nieuwe kerst-hotspot in Antwerpen én sleepte enkele opdrachten als wedding-planner binnen!

Sanne’s eigenlijke droom voor 2020? Haar eigen label opstarten waarmee ze allerlei externe projecten kan oppakken in interieur, branding en events. Om Bar Chapel en haar eigen ‘merk’ naar het volgende niveau te tillen, liet ze zich adviseren door haar wijze nonkel (aka boekhouder) om meer commercieel en financieel te gaan denken. Zelf ziet ze ook nog verbeterpunten op vlak van leiding geven en communicatie. Een eigen project als dit is dan ook nooit af. Ze vindt het spannend, maar kan niet wachten om er verder in te vliegen!

Vergeet niet: reserveren is verplicht!

Instagram 

Website