Wat is er mooier dan je liefde voor muziek delen met anderen? Samuel Allaman – ook wel DJ All-man – runt met zijn project Jammings een community van jonge DJ’s. Elke woensdag namiddag zijn ze welkom in Kavka voor laagdrempelige oefenmomenten, waar zij kunnen werken aan hun skills op kwalitatief materiaal. Verder is er ruimte voor ontmoeting tussen jonge dj’s, waardoor Jammings de ideale plek is om als beginnende artiest een netwerk uit te bouwen.

Samuel is geen vreemde aan huis, hij komt namelijk al sinds 2012 over de vloer bij Kavka omdat hij toen op zoek was naar ruimte om te oefenen. Al snel groeide er een community rondom zijn wekelijkse ‘jamsessies’ en verschillende DJ’s begonnen samen te werken en kennis met elkaar te delen. Dankzij BAAS heeft het project een goede duw in de rug gekregen in de vorm van een nieuwe website en een reeks interessante samenwerkingen met andere BAAS’ers.

In het komende jaar zet Samuel in op een groter bereik, hiervoor werkt hij hard aan de uitbreiding van zijn netwerk en community. Zijn grootste nood op dit moment is het opzetten van een vrijwilligersstructuur, om alles praktisch te kunnen blijven bolwerken.

En daarna? Het zou niet hoeven stoppen in Vlaanderen; het netwerk van Jammings mag ook over de landsgrenzen uitbreiden naar gelijkaardige organisaties en passende partners!

Website

Facebook

Instagram