Sive fotografeert gepassioneerde persoonlijkheden

De zoektocht naar het perfect plaatje, om vervolgens te voelen dat je hét beeld hebt geschoten wat eruit gaat springen. Sive wordt enorm enthousiast van fotografie en werkt hard, om van haar droom een onderneming te maken. Met haar werk wil ze de verhalen van moedige en gepassioneerde persoonlijkheden visueel maken en met de wereld te delen. 

Toen Sive een jaar geleden bij BAAS aanklopte, was dat initieel als copywriter. Ze had namelijk al professionele ervaring als copywriter sinds haar opleiding journalistiek en ze wilde een eigen zaak starten. Daarnaast was ze echter ook al jaren bezig met fotografie. Tijdens haar traject kwam ze er echter al snel achter dat ze veel liever haar passie voor fotografie verder zou willen uitwerken tot een eigen onderneming.

Na lang twijfelen wist ze vorige jaar de moed bijeen te rapen en schreef ze zich in voor de opleiding fotografie aan Sint Lucas in Antwerpen. Volgens Sive: “De beste beslissing ooit! Het was echt een droom die uitkwam en fotografie heeft me geholpen om uit een moeilijke periode te komen.’’ Ze weet het nu zeker, ze wil zich enkel nog bezig houden met fotografie. 

De komende tijd wil Sive zich focussen op fijne en inspirerende samenwerkingen, om zo haar netwerk uit te bereiden en te blijven groeien als fotograaf. Daarnaast hoopt ze haar tweede jaar fotografie met glans af te sluiten. Als fotograaf en als kunstenaar wil ze de wereld een beetje mooier te maken, door belangrijke verhalen naar buiten te brengen en mensen te inspireren met haar werk. Haar nieuwe website staat nu online, dus neem zeker eens een kijkje!

Website

Instagram