Elias laat mensen opbloeien door sportcoaching

Elias heeft een duidelijk doel voor ogen: hij wil in alle parken in Antwerpen leuke sportactiviteiten aanbieden. Sinds de opstart van zijn onderneming Renard Coaching timmert hij hard aan de weg als sportcoach. Elias is van alle markten thuis: hij biedt doorheen de week groepstrainingen aan in verschillende parken in Antwerpen, geeft personal training en doet zelfs aan online coaching.

Mensen zien opbloeien en groeien door te sporten is voor Elias de grootste motivatie om zijn passie voor sport te delen met anderen. Een jaar geleden kwam Elias via onze BAAS’er, Cid van El Cider, terecht bij de BAAS sessies. Hier wist hij zijn vage plan om te vormen tot een concreet ondernemersplan. Door de hands-on mentaliteit leerde hij op korte tijd veel over het ondernemerschap. 

Onlangs nam hij de sprong en startte hij zijn zaak op. Die begint stilaan te draaien, maar Elias is van mening dat er nog veel meer potentieel in zit. Hij staat dan ook te popelen om meer tijd te investeren en zijn zaak te laten uitgroeien.

Dankzij mond op mond reclame begint zijn klantenbestand stelselmatig te groeien. Daarnaast wil hij ook via verschillende andere kanalen zijn zaak tot bij de mensen krijgen. Op zijn Instagram pagina kun je bijvoorbeeld al een goede sfeerimpressie krijgen van de groepstrainingen. Voor de wintermaanden is Elias van plan om een zaaltje te zoeken, zodat de trainingen ook bij slecht weer kunnen plaatsvinden. Geen excuus te bedenken om je niet aan de melden dus!

Instagram

Facebook