BAAS Leuven zkt. jongerenwerkers

Onze collega’s in Leuven bereiden uit! Het MIJNLEUVEN team is op zoek naar jongerenwerkers. Ben jij een jongerenwerker die zich graag focust op -18-jarigen óf op ondernemerschap? Lees dan verder!

Sinds een aantal jaar heeft BAAS zich, naast Antwerpen, succesvol in Leuven gevestigd. BAAS is daar onderdeel van MIJNLEUVEN, het jongerenlabel van de jeugddienst van stad Leuven.

Zoë is als BAAS Leuven coördinator het aanspreekpunt voor al jouw vragen rond ondernemerschap. Het aantal jonge ondernemers neemt toe en daarom is zij is nu opzoek naar een sidekick in het ondernemerschapsluik.

Hieronder volgt de job omschrijving in het kort, de gehele vacature kun je bekijken op de website van MIJNLEUVEN.

Wat staat jou te wachten?

– Een voltijds contract van onbepaalde duur (afhankelijk van externe subsidies) binnen vzw Stedelijk Jeugdwerk Leuven voor onmiddellijke indiensttreding.

– Je wordt deel van het jonge en dynamische MIJNLEUVEN-team van de jeugddienst én mag het historische stadhuis jouw creatieve workspace noemen. 

– Een afwisselende functie met ruimte voor eigen inbreng en persoonlijke groei. 

– De mogelijkheid om bij te dragen aan het leven van jongeren door hen kansen te bieden en zich verder te laten ontwikkelen.

– Een maandelijks brutoloon volgens de geldende barema’s van de socio-culturele sector (niveau BC1) PC329.01, aangevuld met maaltijdcheques, forfaitaire onkostenvergoeding gsm en hospitalisatieverzekering.

Wat wordt er van jouw verwacht?

Samen met je collega’s sta je in voor het inhoudelijke ondernemerschapsluik van MIJNLEUVEN. Je realiseert relevante projecten en trajecten, events en (individuele) coachings die een klimaat bestendigen waarin nieuwe ideeën kunnen – en kruisbestuiving kan – ontstaan. Je zorgt dat de ideeën van jongeren tussen 16 en 26 jaar kunnen kiemen, rijpen en uiteindelijk uitgroeien tot vette plannen en concrete projecten. Je ondersteunt jongeren along the way, maar zeker ook all the way

Voor inhoudelijke vragen over de job, kan je terecht bij zoe.pauwels@leuven.be  of op 016 27 28 55.