WORD JIJ ONZE NIEUWE PROJECTCOÖRDINATOR?

KAVKA VZW zoekt PROJECTCOÖRDINATOR BAAS

Kavka geeft jongeren en hun initiatieven een plek in de stad. Jongeren krijgen er steun bij het realiseren van hun ideeën, events en ondernemingen. Kavka gelooft in jongeren die zelf ondernemend zijn en in de kwaliteit die daaruit voortkomt. BAAS is een deelwerking van Kavka die werkt rond ondernemerschap.

BAAS inspireert, stimuleert en ondersteunt ondernemende jongeren. BAAS creëert ruimte voor jonge ondernemers om van een droom of idee een eigen onderneming te maken. Geen idee is te gek en geen sector te vreemd. BAAS is een netwerk en steunt op expertise van haar partners. BAAS bezorgt je de juiste informatie en brengt je in contact met de juiste organisaties. BAAS triggert je. Om te springen en je kans te grijpen, om je te engageren en telkens die éne stap verder te gaan, om naar het volgende niveau te stijgen.

Kavka is op zoek naar een coördinator die ervoor zorgt dat ondernemende jongeren hun weg blijven vinden naar BAAS en die de kwaliteit van het project garandeert. 

FUNCTIE

– Je bent verantwoordelijk voor de werking van BAAS en legt daarover verantwoording af aan de inhoudelijk coördinator van Kavka. Je schrijft dossiers, bereidt overleg voor in functie van de deelwerking, neemt de coördinatie van het project en het voorzitterschap van een stuurgroep van externen voor je rekening. Je bent verantwoordelijk voor het behalen van de voorop-gestelde doelstellingen en je bent verantwoordelijk voor de daaraan gebonden budgetten. Je rapporteert hierover aan de inhoudelijk en zakelijk coördinator.

– Je bent verantwoordelijk voor samenwerkingen en projecten waaraan Kavka vzw deelneemt in het kader van ondernemerschap en integreert de werking verder in de bestaande structuur.

– Je denkt mee na over het programmeren van kleine en grote evenementen binnen de scoop van jongeren en ondernemerschap, rekening houdende met relevante en innovatieve thema’s.

– Je rapporteert over BAAS aan externe partners en subsidiënten.

– Je zoekt naar nieuwe opportuniteiten of samenwerkingen om de deelwerking telkens opnieuw relevant te positioneren in de jeugdsector én het ondernemerschapsveld.

– Je geeft leiding aan projectmedewerkers en stuurt in overleg mee de satellietwerkingen aan die BAAS opzet met lokale partners.

– Je denkt graag strategisch na en werkt een visie uit over de toekomst van BAAS

PROFIEL

– Je kan zelfstandig werken en neemt graag initiatief.

– Je beschikt over de nodige kennis van ondernemen en kan zowel theoretisch als praktisch relevant advies geven. Je heb affiniteit met jeugdwerk.

– Je bent een echte coach, weet jongeren te inspireren en te motiveren en hebt ook al bewezen dat je dat kan. Je legt makkelijk contact met jongeren en kan dat ook goed onderhouden.

– Je bent een doener en kan efficiënt evenementen opzetten en/of opvolgen.

– Je bent een netwerker in hart en nieren, want ook met professionele partners onderhoud je een vlot contact. Je neemt ook zelf de nodige initiatieven om mensen bij elkaar te brengen.

– Je respecteert de eigenheid van jongeren en kan je goed inleven in hun leefwereld.

– Je hebt een objectief oordeelsvermogen: je kan verschillende belangen overzien en jezelf relativeren.

– Je ziet kansen en weet win-winsituaties te creëren die het project tot een succes maken.

– Je hebt (liefst) ervaring in het aansturen en/of opleiden van mensen.

AANBOD

– Een uitdagende en verantwoordelijke functie in een jonge organisatie.

– Een voltijds contract (minder is bespreekbaar) van onbepaalde duur, verloning volgens PC 329.01 en sectorale voordelen.

PROCEDURE

– Stuur je CV en motivatiebrief naar vacature@kavka.be. Voor meer informatie omtrent de vacature kan je terecht bij Petra Samuels via petra@kavka.be. Hou er rekening mee dat Petra met vakantie is van 18 december tot en met 5 januari.

– Van zodra er een geschikte kandidaat gevonden wordt, sluiten we deze vacature af. Aarzel  dus niet te lang om je kandidaat te stellen als je interesse hebt! De eerste gesprekken zullen plaatsvinden in de tweede week van januari.

– Je gaat bij voorkeur in januari 2021 al aan de slag.