about

BAAS?

BAAS inspireert, stimuleert en ondersteunt ondernemende jongeren. BAAS creëert ruimte voor jonge ondernemers om van een droom of idee een eigen onderneming te maken. Geen idee is te gek en geen sector te vreemd. BAAS is een netwerk en steunt op expertise van haar partners. BAAS brengt je in contact met de juiste informatie en organisaties. BAAS geeft je een duwtje in de rug. Om te springen en je kans te grijpen, om je te engageren en telkens die éne stap verder te gaan, om naar het volgende niveau te stijgen.

Waarom BAAS?

BAAS maakt jongeren bewust van hun eigen ondernemingszin. Hun goesting, zin voor initiatief en ambitie worden als ondernemen benoemd en ondersteund. Met dat als startpunt biedt BAAS de coaching en begeleiding die een jonge (toekomstige) ondernemer nodig heeft, graag kwalitatief én op maat.

Daarvoor steunt BAAS op partners. Zij brengen hun expertise aan die BAAS verbindt met jongeren en hun specifieke noden. We delen knowhow, wisselen uit en bouwen samen aan een netwerk.

BAAS BOUWSTENEN

Coaching – Langdurige persoonlijke begeleiding door de BAAS-medewerker, van je eigen startpunt tot een groeiende onderneming

Support – Contactmomenten voor inspiratie en informatie, met BAAS-medewerker en/of externe expert

Opleiding – Trajecten en sessies vaak met hulp van externe experts uit het brede veld

Consulting – Ofwel ‘Meta-BAAS’: expertisedeling met intermediaire partners en externe professionals – strictly business

Netwerk – Voor alle betrokkenen op alle niveaus

Events – Manifestatie van geconcentreerde BAAS-bouwstenen

Co-working – Fysieke werkplek voor jonge ondernemers

BAAS PRINCIPES

Jongeren centraal

Steeds nabij en neutraal

Inhoudelijke expertise bij de partners

Authentiek en creatief

Ethisch en esthetisch verantwoord

Jong en alert

BAAS is een deelwerking van KAVKA vzw met steun van Stad Antwerpen, de Vlaamse Overheid en de Europese Unie.

Tagged

Kavka vzw organiseert al jaren toonaangevende events in zijn thuisbasis aan de Oudaan of in Zappa op het Kiel. Steeds nieuwe lichtingen van organisatoren kunnen er experimenteren en realiseren hier…

Bekijk partner