Alain // Blue Duck Customs

Blue Duck Customs is gespecialiseerd in de unieke verbouwing van bestelwagens, voor zowel particulieren als bedrijven. Alain heeft een scherp oog voor detail, waarmee hij elke bestelwagen weet om te toveren tot unieke campervans en foodtucks, samen met zijn zakenpartner Zeger. Van uitschuifbaar bed tot op maat gemaakte meubels, bedenk het zo gek en ze weten het te maken!

Toen Alain een jaar geleden aanklopte bij BAAS liep hij rond met het idee voor een lunchzaak. Toen de plannen waren gefinaliseerd moesten deze helaas afwijken vanwege de corona crisis. Alain moest zich heruitvinden, maar kwam al snel, samen met zijn huidige zakenpartner Zeger, tot een nieuw plan. Vanuit zijn eigen ervaring als standbouwer in de evenementen-sector en Zeger als voormalig cafébaas, ontstond het idee om Blue Duck Customs op te zetten. Sindsdien is alles in stroomversnelling gegaan: ‘we hebben een perfect atelier gevonden in de Blikfabriek, onze naam en logo zijn op punt en we hebben al enkele klanten op de planning’.

Elk nieuw project brengt een grote leerschool met zich mee. Alain hoop van harte dat hij hierdoor steeds efficiënter en creatiever te werk zal kunnen gaan. Het geheel beloofd alvast veel goeds, zo zijn ze bijvoorbeeld al volop aan het knallen met gerecycleerd materiaal.