Anne-Catherine // Clo Clo

Interieurblogger & influencer

Na haar studies taalkunde en interieurontwerp was Anne-Catherine Gerets in de zomer van 2014 op zoek naar een Belgische blog over interieur, design en creativiteit. Omdat ze binnen de bestaande blogosfeer haar ding niet vond, besloot ze er zelf aan te beginnen.In 2014 riep Anne-Catherine haar blog Clo Clo in het leven als creatieve uitlaatklep. Toen ze het daaropvolgende jaar het coachingstraject van BAAS volgde, ontdekte ze haar zin voor ondernemen. Stap voor stap transformeerde Anne-Catherine haar dromen tot een heus businessplan en in 2016 waagde ze de sprong om helemaal voor zichzelf te beginnen.

De kers op de taart kwam er toen Anne-Catherine in het najaar van 2017 haar eerste boek ‘Insta Interieur, de interieurgids voor een instant mooie woning’ uitbracht.

Met Clo Clo Studio doet Anne-Catherine creatieve stylingprojecten en communicatieopdrachten met als belangrijkste focus interieur.
Daarnaast organiseert ze ook maandelijks en op aanvraag Clo Clo Workshops, dat zijn creatieve workshops met thema’s als interieur, styling en DIY.