Celine // Distel

Zeg het met bloemen

Bloemen vergezellen ons op alle belangrijke momenten in ons leven. Of het nu gaat om een romantisch boeketje op een bruiloft, een vrolijk tafelstuk voor een babyborrel, een bedankje voor Moederdag of een rouwstuk als we iemand dierbaar verliezen, bloemen zijn er altijd bij.

We zeggen het dus vaak met bloemen, maar Celine heeft het gevoel dat het bestaande aanbod niet altijd overbrengt wat men wil zeggen op zo’n moment. Dat zette haar ertoe aan om zelf met bloemen aan de slag te gaan. Ze maakt atypische creaties op jouw maat voor al die keren dat jij iets wil zeggen met bloemen.

Bloemschikken is haar passie. En zo heeft ze er nog wel meer. Celine studeerde niet alleen Geschiedenis, maar heeft ook een diploma Journalistiek op zak. Ze houdt van lekker eten van verre reizen en het liefst van al combineert ze de twee. 

Zo combineert ze ook een voltijdse kantoorjob met Distel, haar bloemenservice waarbij ze bloemen op maat voorziet voor speciale gelegenheden. Dat ze haar kantoorjob graag doet, wil ze benadrukken. Maar toch mistte ze een creatieve uitlaatklep. Celine volgde een cursus bloemschikken en was meteen verkocht. Het idee voor een eigen onderneming begon te groeien en nu maakt ze van haar passie haar (bij)beroep.