Kelly // Studio Kiki

Op het leven!

Er zijn zo van die dagen die voor eeuwig in je geheugen gegrift staan. De geboorte van je kinderen of de dag waarop je volmondig ‘ja’ zei tegen de liefde van je leven. Met Studio Kiki wil Kelly haar talent inzetten om die levensgebeurtenissen grafisch vorm te geven en ze zo net dat tikkeltje extra in de verf te zetten. 

Aan talent heeft ze geen gebrek. Ze heeft een grote passie voor het maken van grafische ontwerpen, maar ze schud ook graag de benen los tijdens de les piloxing of op de dansvloer. Kans is groot dat ze alvast oefent voor haar openingsdans, want als je haar vraagt of ze later wil trouwen, zegt ze volmondig: ‘YES, I DO!’.

Geen verrassing dus dat Kelly zich vooral focust op het ontwerpen van huwelijks- en geboortekaartjes. Let wel: bij Kelly kan je terecht voor het totaalpakket: doopsuiker, doopgeschenken, ‘wil-je-mijn-peter/meter-zijn-artikelen’, naamkaartjes, menukaarten, … 

Het allerbelangrijkste voor Kelly is dat haar passie een passie blijft. Daarom wil ze van dit bijberoep geen hoofdberoep maken. Ze ziet het klein en wil haar klanten vooral veel kwaliteit kunnen garanderen. Naar haar gevoel kan dat enkel en alleen als ze het benadert als iets dat ze graag doet en niet als iets waarmee ze moet kunnen rondkomen.