Lennerd // Café con Leo

Koffie voor iedereen

Goedkoop en koffie. Gebruik die twee woorden in één zin en wij zijn meteen verkocht. 

Nieuwe koffiebars schieten als paddenstoelen uit de grond. Gezellig, zeer zeker. Prijzig, dat ook. Maar laat het aan Lennerd om met een oplossing te komen. Als barista in een Brusselse koffiebar weet hij als geen ander hoe je dé perfecte kop koffie zet. En nu is hij bereid om zijn kennis met jou te delen. Lief toch? 

Onder het motto “Lekkere koffie, dat kan ook thuis!”, biedt Lennerd workshops aan bij jou in de keuken of op verplaatsing. Zo wil hij mensen interactief kennis laten maken met koffie, van boon tot tas. Dat doet hij aan de hand van alternatieven voor dure (espresso)toestellen, zodat je ook thuis een heerlijke koffiepauze kan creëren. 

Lennerd kreeg de koffiemicrobe te pakken door een kennis die zelf heel enthousiast en aanstekelijk over de wondere wereld van koffie kan vertellen. Op zijn werk in de koffiebar komen regelmatig vrienden en klanten over de vloer die hem vragen of hij thuis ook zo’n lekkere koffies maakt. En vooral willen weten hoe hij dat doet. 

Een eigen zaak starten was nog nooit in hem opgekomen, maar door het enthousiasme van de mensen rondom hem begon het toch te kriebelen. Ondertussen staan de workshops op punt en droomt Lennerd er al stiekem van om ‘Cafe con Leo’ zijn hoofdberoep te maken. Koffie, het doet wat met een mens.