Nele // LAB

Creatief LABoratorium

Op zoek zijn naar een opleiding of workshop Florist, het lijkt gemakkelijker dan gedacht. Vraag het maar aan Nele. Tot haar grote frustratie vondt ze alleen maar opleidingen die jaren duurden en die net niet modern, trendy of betaalbaar genoeg waren. Zo kwam ze tot het besef dat Leuven een plek mist die zich bezighoudt met het organiseren van verschillende soorten creatieve en lifestyle workshops.

Nele to the rescue! LAB ziet ze als een inspirerende ruimte waar je workshops kan volgen én geven. Denk bijvoorbeeld aan een workshop analoge fotografie, planten in huis of zelfs keramiek. Maar ook handlettering, veganistisch koken of taarten bakken kunnen aan bod komen. Zolang creativiteit maar centraal staat. De administratieve rompslomp kan je aan Nele overlaten. Zij regelt, organiseert en communiceert alles van A tot Z.

Momenteel combineert ze haar eenmanszaak nog met haar werk voor Stad Leuven en Bar Stan, wat vermoeiender is dan gedacht. Haar eigen baas worden, is dan ook iets waar ze altijd al van droomde. Want: je uren en tempo kies je zelf. Het allergrootste voordeel? Zelf verantwoordelijk zijn voor de successen én mislukkingen van haar zaak. 

Voor creatieve workshops kan je nu al bij haar terecht. Maar daar stopt het dromen niet voor Nele. Over 5 jaar zou ze graag een pand willen huren of kopen waar ze haar workshops kan laten doorgaan, maar waar er ook plaats is voor creatievelingen om samen te komen, te inspireren en creëren. Een echt artistiek LABoratorium!