Sigrid // Sigrid Meulemans Fotografie

Sigrid houdt van verhalen, emoties en sfeer. En dat alles dan het liefst door de lens van haar fotocamera. Ze geniet ervan om de mooie momenten van anderen te mogen delen én vastleggen op beeld. Onder de noemer Sigrid Meulemans Fotografie leeft ze mee met huwelijken, gezinnen en het intieme moment van een pasgeboren baby.

Sinds Sigrid met haar onderneming in het BAAS-bootje stapte, is ze in een mooie stroomversnelling terecht gekomen. Ze schroefde haar social media-game op, waarmee ze nieuwe klanten binnen hengelde. Ze kon gaan investeren in nieuw materiaal en haar vaardigheden verder ontwikkelen via workshops. Ook gaf ze zelf al haar eerste fotografie-workshop!

Daarnaast is ook vooral haar mindset positief veranderd. Wanneer ze een nieuw soort aanvraag binnenkrijgt, denkt ze nu niet meer ‘Dit is niet voor mij weggelegd’ maar juist ‘Why not!?’. En op die voet wil ze verder gaan: blijven nadenken over verbeterpunten, goede contacten met klanten onderhouden, en vooral zichzelf meer tonen aan de wereld.