ANTWERP. POWERED BY CREATIVES

APBC. Netwerk van creatives in de provincie Antwerpen

Contactgegevens

ANTWERP. POWERED BY CREATIVES. is een samenwerkingsplatform binnen de provincie Antwerpen dat de meerwaarde van de creatieve industrie wil uitdragen.

APBC wil kruisbestuivingen tussen de creatieve sector en andere sectoren concretiseren, Antwerpse ondernemers motiveren om te innoveren en creatieve ondernemers helpen groeien. Het platform is een open huis waar designers, bedrijven, onderwijs en overheid samen aan de tafel schuiven. Bij hen kan je kennis delen of opdoen, projecten lanceren en anderen uitdagen of inspireren.

APBC helpt je een netwerk uitbouwen dat de grenzen van je eigen sector overstijgt. Het platform brengt je in contact met andere creatives en stimuleert kruisbestuivingen. Het stelt broodnodige vragen en zet creatieve realisaties in de schijnwerpers. ANTWERP. POWERED BY CREATIVES. wil jou als individuele ondernemer én de creatieve sector in z’n geheel versterken.

Dit doen ze op 3 manieren:

De Community  is een contentplatform waar inspirerende verhalen over (de meerwaarde) van de creatieve sector regelmatig worden gepubliceerd. Daarnaast is het ook een agenda voor activiteiten interessant voor de creatieve sector.

De Facebookgroep is het interactieplatform voor creatieve ondernemers uit de provincie Antwerpen. Hier kan je terecht met al je vragen, ideeën, ervaringen en activiteiten.

De Corporate: een database van ontwerpbedrijven uit de Antwerpse regio en een PR-tool voor de designsector.

 

Onze contactpersoon