Syntra

Professionele opleidingen op maat

Contactgegevens

Je kan bij Syntra AB terecht voor gecertificeerde beroepsopleidingen, bijscholingen, bedrijfstrainingen op maat van bedrijven en voor lokaalverhuur. En dit zowel overdag als ’s avonds, in de campussen Antwerpen, Leuven en Mechelen.

Bij Syntra draait alles om leren van professionals. Hun docenten zijn stuk voor stuk vakspecialisten die met veel enthousiasme hun kennis en ervaring met je delen. Geen academische lessen, wel praktijkexpertise, tips en tricks die jou vooruit helpen en die je voorbereiden op succesvol ondernemen.

Daarnaast is er het ‘Maak werk van je zaak’ project waarbij je als werkzoekende de kans krijgt om de haalbaarheid van je eigen onderneming te onderzoeken. Elke kandidaat-ondernemer ontvangt een jaar lang begeleiding rond de opstart van en zaak en 500 euro aan opleidingen. Zo krijg je de kans om het noodzakelijke attest bedrijfsbeheer te halen, je eigen businessplan op te stellen, aan je ondernemerscompetenties te werken.

Onze contactpersoon

Posts

@syntra

Joke Druyts groeide op in Leuven, maar kwam toen ze naar Antwerpen verhuisde in contact met de BAAS SESSIES van BAAS, die vanaf oktober 2017 – in samenwerking met mijnLeuven…

Lees verder

Vanaf oktober trapt BAAS het BAAS JAAR in Leuven af met de eerste BAAS SESSIES. Om jullie al warm te laten lopen geven we het woord aan enkele jonge ondernemers…

Lees verder