TAKEOFFANTWERP

Studeren & ondernemen in Antwerpen

Contactgegevens

TAKEOFFANTWERP is sinds 2014 een werking én een plek waar studenten de smaak te pakken krijgen om zich als vrij beroeper of ondernemer te ontwikkelen.

TAKEOFF is binnen GATE15 dé plek waar studenten ondernemingszin komen tanken. Op deze manier maakt TAKEOFFANTWERP van Antwerpen een plek waar ondernemers zich thuisvoelen, waar starters graag opstijgen en landen, waar ‘brains’ blijven hangen omdat ze een voedingsbodem vinden om hun eigen zaak te laten groeien en bloeien.

Loop je rond met een idee en wil je dat graag aftoetsen? Wil je als student al aan de slag als ondernemer? Heb je nood aan coaching bij je plannen? In TAKEOFFANTWERP_ staat er elke dinsdagvoormiddag een startersbegeleider klaar om deze en andere vragen te beantwoorden over ondernemen als student. Deze startersservice van stad Antwerpen geeft je gratis advies zodat je goed geïnformeerd aan de slag kan.Tijdens een individueel gesprek wordt afgetoetst welke je volgende stappen zijn, hoe je die kan zetten, wie je daarbij kan helpen en waarmee je rekening moet houden bij de opstart van een eigen zaak.

Voor wie? elke student in Antwerpen met een idee en zin om te ondernemen

Wanneer? elke dinsdag tussen 9.00 en 13.00u

TAKEOFFANTWERP is een initiatief van de Associatie Universiteit & Hogescholen Antwerpen (Universiteit Antwerpen, Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen, Hogere Zeevaartschool Antwerpen en Karel de Grote Hogeschool) samen met de stad Antwerpen, VOKA en SINC.

BAAS maakt samen met bovenstaande organisaties deel uit van de TAKEOFFANTWERP_Alliance.

 

Onze contactpersoon