Bryo (Voka)

BRight & YOung, Vlaams netwerk van ondernemingen

Contactgegevens

Voka, Vlaams netwerk van ondernemingen, biedt binnen haar dienstverlening verscheidene diensten aan voor starters. Het hoofdproject is het Bryo programma waarbij ze starters doorheen de verschillende fases van het ondernemerschap loodsen. Bryo bestaat uit drie trajecten op maat gemaakt van de jonge ondernemer.

Eerst komen starters terecht in het StandUp programma. Dit traject begeleidt pre-starters gedurende vier maanden met of zonder idee naar een onderbouwd businessidee waarmee ze kunnen opstarten. De focus ligt hierbij vooral op het conceptuele en marktonderzoek, zo kan je vermijden dat je iets opstart dat niet goed in de markt ligt.

De tweede stap binnen Bryo is het StartUp traject, een jaartraject waarbij je als je reeds opgestart bent terecht kan om te werken aan de verdere ontwikkeling van je businessidee. De focus van het programma wordt bepaald door de noden van de groep en aanvullend krijgen alle deelnemers individuele coaching.

Het ScaleUp traject is de laatste schakel binnen het Bryo traject waarin ze focussen op ondernemers die al een aanzienlijke omzet generen en vooral te kampen krijgen met groeiproblemen.

Onze contactpersoon

Posts

@voka

Vanaf oktober trapt BAAS het BAAS JAAR in Leuven af met de eerste BAAS SESSIES. Om jullie al warm te laten lopen geven we het woord aan enkele jonge ondernemers…

Lees verder