BAAS SESSIES – Antwerpen

GEEN-IDEE

Je hebt veel zin om te ondernemen, maar je hebt totaal nog geen idee over het doel dat je wil nastreven. We gaan samen binnen je interesses op zoek naar een waanzinnig idee en geven het vorm. De uitwerking laten we aan jou over!

 

INSCHRIJVEN

Schrijf je snel in voor de sessies! Overspoel ons met je enthousiasme, we zoeken samen naar je gedroomde ondernemingsidee!

13 okt 2020

19u00 | STADSFORM

KENNISMAKING EN INSPIRATIE

Beginnen bij het begin! Bij elke start hoort een kennismaking. We leren elkaar kennen, maar ook de interesses en kleine ideeën die deelnemers al hebben. Wie weet deel je interesses, dezelfde struikelblokken en onzekerheid. Twee BAAS-alumni komen langs om hun startersverhaal te delen – wellicht hebben ze geworsteld met exact dezelfde problemen waar jullie mee te maken hebben!

27 okt 2020

19u | STADSFORM

@Bryo (Voka)

IDEEËNCREATIE

Vertrekkende vanuit je interesses gaan we samen op zoek naar een aantal ondernemingsideeën. We zoeken samen naar zaken waar je in uitblinkt en bundelen deze tot een waanzinnig idee! Los jij liever een probleem op in de maatschappij  of breng je iets aanvullend op de markt? We zoeken het uit.

10 nov 2020

19u | STADSFORM

@Bryo (Voka)

ZOEKTOCHT NAAR DE MEERWAARDE

Voor elke start-up zijn er twaalf in een dozijn, maar er is er altijd wel eentje die er bovenuit steekt. We bepalen wat jou idee nu zo exclusief en impactvol maakt. Waar maak jij het verschil en waarom kiezen mensen voor je aanpak. Breng je een nieuwe en revolutionaire aanpak, speel je buitengewone capaciteiten uit, implementeer je duurzaamheid, … Ontdekken en discussiëren. We bespreken ook meteen je meerwaarde met de andere ideeën!

17 nov 2020

19u | STADSFORM

@Start it @KBC

VAN IDEE NAAR STRUCTUUR

Idee: dubbelcheck! Nu het rondzweven van ideeën in je hoofd is geordend kunnen we structuur brengen in de wirwar van opties. We denken samen na over de vorm van je onderneming. Compleet digitaal, fysieke winkel of continu #outofoffice? Je bouwt onder begeleiding van een expert aan je plan.

24 nov 2020

19u | STADSFORM

@Haven @Bryo (Voka)

DE GROTE FEEDBACK RONDE

Tijd om je idee voor te stellen aan een kritische groep – je collega GEEN-IDEE’ers! In kleine groep bespreken we elkaars ideeën, wie weet ontstaan er al de eerste samenwerkingen?