BAAS Antwerpen

PRE-STARTER

Je ondernemingsidee ligt klaar, maar je hebt nog wat moeite met de uitwerking ervan. Niet evident om een idee soms om te vormen tot realiteit. We stellen je de juiste vragen en zorgen ervoor dat je snel aan de slag kan. Springen maar!

INSCHRIJVEN

Schrijf je snel in voor de sessies! Overspoel ons met je enthousiasme, we zoeken samen naar je gedroomde ondernemingsidee!

20 apr 2021

19u

Kennismaking & inspiratie van BAAS'er

Tijdens deze eerste sessie leren we elkaar en BAAS’ers van voorafgaande jaren kennen. Wat waren hun successen en fouten? Hoe evolueerde hun idee? En hoe groeide zij mee met hun onderneming? 

27 apr 2021

19u

Financieel stappenplan

Hoeveel geld heb je nodig en wat zou je kunnen verdienen? En moet je duizend spreadsheats maken of kan dit ook gewoon op een A4? Hier leer je een eerste financieel plan opmaken.

Met SBB

 

4 mei 2021

19u

Dé formaliteiten

Twijfel je nog aan je administratie, de regelgeving, je vennootschapsvorm, verzekeringen, etc? Na deze sessie is dat ondernemingsnummer halen effectief nog maar een formaliteit.

Met Xerius

 

11 mei 2021

19u

Marketingstrategieën

Je idee of je dienst kan nog zo waanzinnig goed zijn, maar als je geen contact kan leggen met de markt dan heb je een probleem. Tijdens deze sessie gaan we aan de slag om jouw onderneming goed af te stemmen op de markt.

Met Kolonel Kastor

18 mei 2021

19u

De oefenpitch

Aan het eind van deze sessie heb je de kneepjes van het vak geleerd en weet je elke luisteraar omver te blazen met jouw idee!

29 mei 2021

10u

De eindpitch

Een externe jury zal naar jouw pitch komen luisteren. Maak kans op BAAS coaching en krijg gegarandeerd een hele dosis feedback & tips!