BAAS Antwerpen

STARTER

Je bent zopas van start gegaan met je onderneming en kan nog een duw in de rug gebruiken! We reiken je extra workshops aan om in de diepte te werken. We kijken naar verduurzaming, maar ook herevalueren we je business-model. Een brede springplank nodig? We hebben je rug!

INSCHRIJVEN

Schrijf je snel in voor de sessies! Overspoel ons met je enthousiasme, we zoeken samen naar je gedroomde ondernemingsidee!

1 jun 2021

19u - Kavka Oudaan 14

@Start it @KBC

Kennismaking & pitch training

Je bent al opgestart als ondernemer, proficiat! Maar hoe goed kun je ook vertellen over dat wat je doet? In deze eerste sessie maken we kennis met elkaar aan de hand van een pitch training & oefening. Aan het einde van deze sessie kennen we elkaar én ons eigen verhaal beter dan ooit!

8 jun 2021

19u - Kavka Oudaan 14

@microStart @Bryo (Voka)

Kapitaal & crowdfunding

Tijdens deze sessie spreek je in kleine groepjes met verschillende experts en stomen we je klaar om binnenkort écht te springen. Zit je campagne goed in elkaar? En heb je voldoende financiering om te starten? 

15 jun 2021

19u - Kavka Oudaan 14

@SBB

Cijfers interpreteren & boekhouding

Hoe kan ik zelf mijn cijfers interpreteren? In deze sessie doorbreken we de boekhoudbarrières en leer je écht meepraten met je boekhouder.

22 jun 2021

19u - Kavka Oudaan 14

Duurzaam ondernemen

Opstarten is eigenlijk nog maar stap n°1. Overeind blijven en groeien met respect voor mens en maatschappij is voor échte BAAS’en anno 21ste eeuw. 

Met EDMIRE

26 jun 2021

10u - Kavka Oudaan 14

Eindpitch & netwerkmoment

Een externe jury zal naar jouw pitch komen luisteren. Maak kans op BAAS coaching en krijg gegarandeerd een hele dosis feedback & tips!

Opzoek naar meer informatie?