BAAS Leuven

Geen-idee

Je wil ondernemen maar hebt nog niet echt een businessidee. In deze vier sessies helpen we je met de eerste stappen. Je werkt aan een idee en zet voor het eerst dingen op papier.
#myfirststeps #ikbennieuwsgierig #goesting #maarikweethetnognietzogoed #maandagen

Iets voor jou?

Schrijf je dan nu in voor deze reeks SESSIES. Weet je het niet zeker? Schrijf je dan in en dan helpen we jou kiezen, of neem contact met ons op.

23 sep 2019

19u - STADHUIS

SESSIE 1 - Inspiratiesessie

Leuvense BAAS-ondernemers vertellen hun verhaal. Wat deden zij met hun idee? Lukte het van de eerste keer (waarschijnlijk niet)? #jawdroppingstories

7 okt 2019

19u - STADHUIS

SESSIE 2 - Ideation

Goesting & veel hersenspinsels ten spijt, dat geniale idee schudde je nog niet uit je mouw. Zoek niet langer, we gaan samen op zoek naar een duidelijk probleem of uitdaging waarop jij de oplossing kan bieden.
#brainstormen2.0

21 okt 2019

19u - STADHUIS

SESSIE 3 - De Persona Puzzel

Wie is jouw ideale klant en hoe kan jij een antwoord bieden op zijn vraag? In deze sessie leer je hoe je de noden van je klanten beter kan omzetten naar jouw product of dienst.
#nopainnogain

4 nov 2019

19u - STADHUIS

@Xerius @BNP Paribas Fortis

SESSIE 4 - Hoe springen & waar geld vinden?

Hoeveel geld heb je nodig en waar kan je dat gaan vragen? En hoe start je nu op een snelle en legale (ja!) manier je business op en onder welk statuut?
#praatmoneymetme #enhoemoetdatdan

18 nov 2019

19u - STADHUIS

Oefenpitch

Je kreeg tijdens de afgelopen sessies meer focus en leerde je (business)idee te verscherpen. Vandaag oefen je een eerste keer luidop je ‘elevator-pitch’ en krijg je constructieve feedback van de andere ‘geen-ideeërs’. #beetjesterven

30 nov 2019

PITCH + BAAS EVENT Leuven

In de voormiddag krijgt elke BAAS-deelnemer de kans om zijn businessidee te pitchen voor een professionele jury. In de namiddag krijg je een rijkelijk aanbod van inspirerende sprekers, kan je speeddaten met alle partners én wordt de selectie van de 20 BAAS’ers van dit jaar bekend gemaakt. #niettemissen

Opzoek naar meer informatie?