BAAS Leuven – Sessies

Pre-Starter

Je bent zeker van je zaak en wil nu echt gaan voor je droom. Dit voortraject geeft je de nodige voorbereiding om dat te doen. #voorbereidingen #hiernageentwijfelsmeer #bijnabaas #woensdagen

Iets voor jou?

Schrijf je dan nu in voor deze reeks SESSIES. Weet je het niet zeker? Schrijf je dan in en dan helpen we jou kiezen, of neem contact met ons op.

25 sep 2019

19u - STADHUIS

@UNIZO

SESSIE 1 - Business Model Canvas

In deze sessie zetten we jouw puntjes op de i aan de hand van een Business Model Canvas. Deze tool geeft je businessplan zeer visueel weer en daagt je uit niet langer rond de pot te draaien.
#bijnaeenschatkaart

9 okt 2019

19u - STADHUIS

@Securex

SESSIE 2 - Dé formaliteiten

Twijfel je nog aan je administratie, de regelgeving, je vennootschapsvorm, verzekeringen, etc? Na deze sessie is dat ondernemingsnummer halen effectief nog maar een formaliteit.
#allesinordebrengen

23 okt 2019

19u - STADHUIS

@SBB

SESSIE 3 - Financieel plan & centen

Hoeveel geld heb ik nodig en wat zou ik kunnen verdienen? Moet ik duizend spreadsheets maken of kan dit ook gewoon op één A4? Hier leer je een eerste financieel plan opmaken.
#éénpluséénisveel

6 nov 2019

19u - STADHUIS

@Bryo (Voka)

SESSIE 4 - Prijszetting

Vraag je te veel of te weinig? En wat wil men betalen? Wat zegt je prijs over je kwaliteit, je concurrenten en je geloofwaardigheid? En hoe zit het met korting en met solden?
#wakostda

20 nov 2019

19u - STADHUIS

Oefenpitch

Je kreeg tijdens de afgelopen sessies meer focus en leerde je (business)idee te verscherpen. Vandaag oefen je een eerste keer luidop je ‘elevator-pitch’ en krijg je constructieve feedback van de andere ‘pre-starters’. #beetjesterven

30 nov 2019

PITCH + BAAS EVENT Leuven

In de voormiddag krijgt elke BAAS-deelnemer de kans om zijn businessidee te pitchen voor een professionele jury. In de namiddag krijg je een rijkelijk aanbod van inspirerende sprekers, kan je speeddaten met alle partners én wordt de selectie van de 20 BAAS’ers van dit jaar bekend gemaakt. #niettemissen

Opzoek naar meer informatie?