BAAS Sint-Niklaas

Op zoek naar meer informatie

BAAS JAAR

Meer informatie over het BAAS JAAR in Sint-Niklaas

scroll down

BAAS SESSIES

Meer informatie over de BAAS SESSIES in Sint-Niklaas.

WAT EN WANNEER

INSCHRIJVEN

Schrijf je snel in voor de  sessies! Overspoel ons met je enthousiasme, we zoeken samen naar je gedroomde ondernemingsidee!

1

Heb je een droom, een (business)idee en wil je ondernemen?

Als je een (business)idee hebt en je wil ondernemen dan zijn de BAAS SESSIES er voor je! Samen vormen we je idee en zorgen we voor de uitwerking tot een onderneming.

2

Schrijf je in voor de reeks BAAS SESSIES die het beste past bij je situatie.

Je start het BAAS JAAR met de sessies die het beste bij je situatie passen. Er zijn vier verschillende reeksen met elk hun eigen sessies die je kan doorlopen. Helemaal gratis en voor niets.

3

Stel je business(idee) voor aan andere jongeren en een jury

Na het doorlopen van een voortraject krijg je de kans om je idee voor te stellen aan de andere deelnemers. De laatste BAAS SESSIE is de grote feedback ronde. Goed, slecht of matig laten we in het midden. We geven je wel ideeën en opmerkingen mee. Rugzakje inspiratie en motivatie!

4

Jij = BAAS

Neem je deel aan drie sessies én een grote feedback ronde? Dan ben jij een BAAS! Je krijgt van ons het hele jaar door persoonlijke coaching en opvolging. Heb je een introductie nodig of een gouden doorverwijzing? We zorgen ervoor!

INSCHRIJVEN

Schrijf je snel in voor de  sessies! Overspoel ons met je enthousiasme, we zoeken samen naar je gedroomde ondernemingsidee!