Ellis & Lasse // Maneuver

Nieuwe BAAS’ers @beijsterveldtellisvan (26) & @lassegeudens (23), samen afgestudeerd in schilderkunst, kregen het idee om kunst te vervoeren en zo op een mobiele manier werken aan de man te brengen. Exposities op wielen zeg maar onder de naam “maneuver”.

Lasse: “We willen klein beginnen en eerst bakfietsen laten bouwen. Elke bakfiets moet verschillende bakken hebben zodat deze goed en doordracht uitklapbaar zijn om het tot een expo om te vormen.”
Ellis: “Op deze manier willen we al rijdend stoppen waar we willen: Op onverwachte plekken een onverwacht publiek aanspreken. We willen met de bakfietsen rondrijden in Antwerpen met telkens een tentoonstelling van drie dagen. Elke dag op een andere plek.”
Lasse: “Het is de bedoeling om gaandeweg het vervoersmiddel uit te breiden en te vergroten. Van bakfiets tot grote bus en/of camion. Zo zouden we ook meer uitwijken van locatie. Het staat nog in de kinderschoenen waardoor we met de bakfietsen klein willen beginnen in Antwerpen.”

Dankzij BAAS is het ondernemersidee van Ellis & Lasse concreter geworden. Ellis: “Ons concept had losse schroeven. BAAS zet je aan het werk om je dromen te realiseren en volgt je op. Lasse: “Via BAAS hadden we veel informatie gekregen over praktische zaken zoals subsidies.”

Wie graag de avonturen van Ellis & Lasse opvolgt kan hun eerste expo op wielen bewonderen op het BAAS-event zaterdag 20 november 2021 @kavka.oudaan . Samen plannen ze om vanaf de lente te beginnen rondtoeren.

Vorige
Vorige

Anke // The Bonnie Collection

Volgende
Volgende

Luc & Pim // Tavern of Talents