Luc & Pim // Tavern of Talents

Luc & Pim zijn al jarenlang fan van rollenspellen en kregen de drive er iets mee te doen. Ze willen met hun uniek project Tavern of Talents nieuwe invalshoeken en inzichten geven. Het zijn korte spel campagnes waarbij onderbouwde en gepersonaliseerde ontmoeting centraal staat. Het belang van verbeelding als vaardigheid van de toekomst proberen ze op deze manier centraal te zetten in de maatschappij. 

Luc: “Wij hebben elkaar leren kennen op Graspop waar Metal-muziek centraal staat. Dit is een heel verhalende muziekgenre dat ook op een eigen manier bezig is met role playing.” 

Pim: “Via onze spelreeksen kan je je kwetsbaar opstellen zonder je naakt te voelen. Al spelend kan je iemand veel beter leren kennen tov een gewone conversatie. De keuzes van personages en bepaalde acties kunnen veel zeggen over iemand. Ook kan je je meer openstellen en spiegelen aan een personage. Het is symbolisch zoals een scouts totem bijvoorbeeld: Je ziet er iets van jezelf in terug.” 

Luc: “Pim had het idee om rollenspellen te koppelen met talent: Al spelend jezelf beter leren kennen. Wij geloven in de kracht van verbeelding enerzijds, en in de kracht van verhalen anderzijds. Wanneer mensen in een rollenspel betrokken geraken merken we dat er verbondenheid wordt gecreëerd. Op deze manier kan je een beter bewustzijn van jezelf bekomen.” 

BAAS heeft enorm veel voor Luc & Pim betekent. 
Luc: “Dankzij de begeleiding van BAAS staan we nu waar we staan met Tavern of Talents. Samen met andere beginnende ondernemers het traject volgen een band. Je krijgt de kans om je eigen uniek project aan iemand anders te vertellen. Het delen en pingpongen met anderen geeft een gevoel van collectiviteit. Je staat er niet alleen voor en krijgt op een objectieve manier zicht op je project.” 
Pim: “Naast deze waardevolle contacten krijg je ook concrete handvaten mee waar je mee aan de slag gaat.” 

In de toekomst is het voor Luc & Pim nu de eerste stap op hun onderneming op te starten. Daarnaast willen ze de instap barrière verlagen en iedereen warm krijgen om open te staan voor het rollenspel. 

Website: https://tavernoftalents.jouwweb.be/

Facebook: https://www.facebook.com/tavernoftalents

Vorige
Vorige

Ellis & Lasse // Maneuver

Volgende
Volgende

Jakobe // Gedachtegang