Simon // Plot Twist

Simon (25) is een drankspel applicatie aan het ontwerpen. De naam luidt “Plot Twist”: Het spel heeft een doorlopend puntensysteem dat uit vijf rondes bestaat en er is een plottwist voor wie helemaal onderaan staat.

Het begon allemaal aan het begin van de corona crisis vorig jaar. Simon, die zelf graag drankspelletjes speelt, merkte een klein aanbod aan spellen en wilde daar verandering in brengen. “Na drie jaar dezelfde applicatie te spelen waren mijn vrienden en ik daarop uitgekeken en er was geen andere versie of spelvorm te vinden. Dat was de insteek geweest om zelf iets te ontwikkelen”, aldus Simon.

Simon volgde het volledige traject bij BAAS en kreeg daardoor veel nieuwe inzichten. “Het gaf me een duwtje in de rug. Ook het systematisch samenkomen en stapsgewijs leren in je proces waren voor mij heel nuttig geweest.”

Naar de toekomst toe zou Simon nog veel dingen willen uitvinden in de entertainment sector. Voor corona organiseerde hij ook al verschillende (muziek-)evenementen. Zijn doel is om evenementen met entertainment te combineren en daar ook zijn boterham mee te verdienen. “Op een dag wil ik niets anders meer doen dan zaken uitvinden waar mensen plezier aan hebben.”

Vorige
Vorige

Adel & Rex // Tiny Bastards

Volgende
Volgende

Anke // The Bonnie Collection