Dagmar Bringmans

Dagmar, een glas-in-lood student, heeft het idee om kleine en grote glasramen te maken en te verkopen, zowel traditionele als moderne ontwerpen. Momenteel is ze bezig met onderzoek naar haar aanpak en het definiëren van haar verkoopstrategie. Haar toekomstdroom is om 50/50 te werken met glas, waarbij ze zich bezighoudt met zowel de restauratie van glasramen als de verkoop van haar eigen ontwerpen.

Dagmar ontdekte BAAS via vrienden die het op Instagram zagen en dachten dat het een goede stap voor haar zou zijn. Ze heeft geleerd dat zelfkritiek belangrijk is, maar dat ze zichzelf niet moet onderschatten. Met de juiste instelling kan haar idee zeker tot uitwerking worden gebracht. Ze beseft nu dat er verschillende stappen en onderdelen zijn waar ze in eerste instantie niet veel aandacht aan gaf, maar die wel een grote invloed kunnen hebben op haar bedrijf.

Wat ze graag nog wil leren, is werken aan het beeld van haar concept, vooral op sociale media en haar website. Ook wil ze leren een logo te maken en een financieel plan op te stellen. Dagmar erkent dat ze soms moeite heeft gehad met het halen van de essentie uit dingen en wil duidelijke richtlijnen voor zichzelf maken om stap voor stap haar plan in goede banen te leiden.

Haar tip voor startende jongeren is om een plan te hebben waar je achter staat en te beseffen dat er meer bij komt kijken dan alleen het maken en verkopen van leuke dingen. Het kan meer moeite en tijd vergen dan verwacht, maar de beloning bij de verkoop van het eerste item voelt des te beter.


Volgende
Volgende

Lauren & Hannah