Lauren & Hannah

Lauren Gys

Lauren, na een zoektocht, geluk en ontwikkelde vaardigheden, startte Studio Wasco, een creative agency dat niet alleen branding biedt, maar ook ondersteuning bij volledige campagnes. Momenteel werkt Lauren parttime en freelance, maar ze streeft ernaar dit jaar eigen klanten te genereren en Studio Wasco als bedrijf te laten groeien. Haar droom is een diverse groep creatievelingen samen te brengen voor grootschalige campagnes.

Via een vriendin kwam Lauren bij BAAS terecht, waar ze leerde haar onderneming krachtig te pitchen en alle aspecten ervan te overwegen. Ze wil meer leren over het aantrekken van klanten, het stellen van realistische doelen en het efficiënt bereiken ervan, inclusief financiële doelen en het bereiken van een breed publiek.

Hannah Wilssens

Hannah is altijd klaar voor een glimlach, positiviteit en leergierig om iets nieuws te ontdekken. Tijdens haar studiejaren ontdekte ze haar passie voor creativiteit en besloot als studentondernemer aan de slag te gaan met "Doubleyou", waar ze zich richt op webdesign, motion en visuele concepten. Momenteel werkt ze als hoofdberoep in de horeca bij Kloonies, een ontbijt- en lunchzaak, waar ze haar onderneming verder ontwikkelt als bijberoeper.

Haar grootste droom is om volledig zelfstandig te werken, uitdagende projecten aan te nemen en samen te werken met andere ondernemers. Bij BAAS kwam ze terecht via een vriendin die een vergelijkbaar traject volgde, en ze heeft geleerd om in zichzelf te geloven en haar onderneming kritisch te bekijken. Ze wil nog groeien in boekhouding en zichzelf beter leren verkopen.

Vorige
Vorige

Dagmar Bringmans

Volgende
Volgende

Door De Swert