Jande Sauwens

Jande heeft een uitdagend traject doorlopen om antwoord te vinden op de levensvraag: "Wat wil ik 'later' graag worden?". Na veilige studiekeuzes en jaren op de schoolbanken, ontdekte Jande haar ware roeping na begeleiding van een jobcoach. Nu streeft ze ernaar anderen te begeleiden als toekomstige jobcoach, met als doel adolescenten te ondersteunen in hun zoektocht naar identiteit en levensrichting.

Op dit moment staat haar onderneming nog in de kinderschoenen, met meer ontwikkelingen in het vooruitzicht. Haar grootste droom is succesvol de zoektocht naar een passende job voor jonge mensen te beïnvloeden en te verbeteren.

De weg naar BAAS vond Jande via social media, waar ze werd aangetrokken door hun aanbod. Het BAAS-traject heeft haar geleerd dat ze niet alleen staat en dat er mensen klaarstaan om te helpen. Voor de toekomst streeft ze naar het opstellen van een stappenplan voor de komende maanden en wil ze in contact komen met inspirerende ondernemers om hun inzichten te integreren in haar onderneming.

Haar advies aan startende jongeren is om uit hun vertrouwde omgeving te stappen, cursussen te volgen, inspiratie op te doen bij gastsprekers en BAAS-trajecten te starten. Ze benadrukt het belang van nieuwe connecties, omdat je samen veel meer kunt bereiken.


Vorige
Vorige

Yanti Cornet