Yanti Cornet

Yanti is een enthousiast individu met een passie voor kunst en ervaring als kunsthandelaar en -verzamelaar, fungeert momenteel als rechterhand van een bedreven interieurarchitect in Antwerpen. Zijn intrinsieke motivatie om anderen te helpen en zijn wens om zijn kennis, ervaring en talent te bundelen, bereiden hem voor op het schrijven van zijn eigen verhaal als een onderscheidende interieurontwerper. Zijn focus ligt op het gebruik van unieke antieke en vintage objecten, evenals hedendaagse objecten van lokaal talent, om eclectische interieurs te creëren die een gevoel van thuis bieden, doordrenkt met authenticiteit.

Hoewel er nog geen concrete onderneming is, bewandelt Yanti diverse paden met de hoop dat deze uiteindelijk samenkomen onder het concept van een eclectische interieurontwerper, waarbij hijzelf de onderneming vertegenwoordigt. Zijn grootste droom is om zich dagelijks onder te dompelen in kunst, zijn unieke gevoelens verder te ontwikkelen tot een eigen stijl die anderen inspireert, met als doel een beeldtaal te spreken die zowel uniek als universeel is.

De weg naar BAAS kwam tot stand door de deelname van zijn partner het jaar ervoor. Yanti heeft geleerd meer in zichzelf te geloven en begrepen dat een onconventioneel idee niet altijd slecht is, maar dat alleen dromen niet voldoende is. Hij wil zich meer richten op een concrete richting, positiviteit uit zelftwijfel halen en negativiteit beperken. Zijn advies aan startende jongeren is om anderen niet te onderschatten, omdat dit automatisch zelfonderschatting betekent. Hij moedigt aan om moedig te zijn, maar ook af en toe aan jezelf te twijfelen om te groeien.


Vorige
Vorige

Servaas Verbergt

Volgende
Volgende

Jande Sauwens