Eef // EDN Creations

Eef wil intieme evenementen organiseren.

Ondertussen heeft ze al een heel plan kunnen bedenken. Ze wil een eigen evenementenlocatie in de Kempen waar ze gezellige events wil creëren: Mensen in verbinding brengen en ze te laten ontsnappen van de rush waar we ons tegenwoordig dagelijks in bevinden. Van retreats met alles erop en eraan tot privéfeesten.

Eef: “Ik wil alles in teken van groen, natuur en ontspanning. Het liefst van al wil ik een schuur met nog een hectare grond aan en een vijver. Ik heb ontzettend veel ideetjes. Voor daar te geraken moet ik met kleinere stapjes beginnen. Zo ben ik nu mensen aan het helpen met evenementen te organiseren.
Via een collega, dat vorig jaar met de BAAS sessies had meegedaan, werd ik aangespoord om ook het BAAS-traject te volgen. Zij vond me zo gedreven en zette me aan daar verder iets mee te doen. Ik wist totaal nog niet wat ik wilde doen maar door corona ben ik beginnen nadenken. Via Instagram volgde ik BAAS en schreef ik me meteen in toen ik de oproep voor de nieuwe sessies zag. Ik wist wel dat ik evenementen wilde organiseren.”

Tegen het voorjaar zou Eef van start willen gaan. Dit jaar wilt ze nog even de tijd nemen om te onderzoeken waar ze naartoe wilt én om connecties te maken.

Vorige
Vorige

Jakobe // Gedachtegang

Volgende
Volgende

Maya & Lore // (On)kunde