Nintya Vanhove & Lune Horemans

Lune en Nintya, die elkaar tien jaar geleden ontmoetten tijdens een schilderkunstopleiding, zijn nu de trotse eigenaren van CoSMOS, een kleurrijk atelier dat handgemaakte items produceert en de wegwerpcultuur bestrijdt door upcycling. Met een paar maanden op de teller heeft CoSMOS al een concept, logo en sociale media-aanwezigheid, met plannen voor een bloeiende webshop en pop-up stores in de toekomst. Lune en Nintya houden van speelsheid en kleur. Zij maken allerlei kleurrijke hebbedingetjes, gaande van bloempotten en kattenkandelaars, tot magneten en komische kaartjes. CoSMOS gaat meer kleur en bijhorend gelukshormoon in uw leven brengen. 

Hun reis begon bij BAAS, aangeraden door vrienden, waar ze in verschillende fases van ondernemerschap konden deelnemen. BAAS hielp hen hun idee professioneel te bekijken en bood ondersteuning en aanmoediging, wat hen de zelfzekerheid gaf om de sprong te wagen.

Nu staan ze voor de uitdaging om administratieve en financiële zaken te begrijpen en zoeken ze begeleiding op dat gebied. Daarnaast willen ze groeien op het gebied van marketing en sociale media om hun juiste publiek te bereiken.

Hun advies aan startende jongeren: durf en doe het. Laat je niet afschrikken door negatieve opmerkingen en ga voor je dromen.



Vorige
Vorige

Iason Koulouris

Volgende
Volgende

Arnaud Goossens