Iason Koulouris

Iason heeft zijn ondernemersidee "Protein Point" ontwikkeld, geïnspireerd door zijn achtergrond in gezondheid en fitness. Zijn passie voor sport en het promoten van een gezonde levensstijl, als ervaren personal trainer, vormen de kern van dit unieke bedrijfsconcept. "Protein Point" richt zich op voedingsautomaten met kwalitatieve, gezonde snacks en maaltijden, speciaal ontworpen voor bewuste individuen.

Momenteel bevindt "Protein Point" zich in een vergevorderd stadium van voorbereiding. Contacten met leveranciers zijn gelegd, automaten zijn aangeschaft, en het zelfstandig statuut is opgericht. De focus ligt nu op het vinden van geschikte locaties voor de automaten, een cruciale stap voor een succesvolle lancering.

De toekomst voor Iason omvat het bereiken van financiële onafhankelijkheid en succes met "Protein Point", waarbij hij zijn passie deelt en waarde toevoegt aan velen. De inspiratie voor het BAAS-traject kwam via zijn oudere broer, zelf een succesvolle ondernemer. BAAS heeft hem waardevolle kennis en inzichten geboden op het gebied van businessplanning, financieel beheer, en marketing.

Iason wil zich verder ontwikkelen op het gebied van geavanceerde sales- en marketingstrategieën, met specifieke focus op start-ups in de gezondheids- en welzijnssector. Daarnaast is hij geïnteresseerd in het verkennen van digitale marketing en sociale media tactieken. Zijn advies aan startende jongeren: volg je passie, blijf leren, bouw een netwerk op, maak een gedegen plan, en wees niet bang om fouten te maken.


Vorige
Vorige

Dorien De Clippel

Volgende
Volgende

Nintya Vanhove & Lune Horemans