Door De Swert

Door, een gepassioneerde dromer met liefde voor verhalen en verbeelding, heeft zijn creativiteit gebundeld in zijn eigen indie game studio: Donion Games. Zijn huidige project, Hadal Roots, is een 2D onderwater exploratiegame waarin spelers als marinebiologe lokale wildlife bestuderen in oceanische tunnels. Door streeft naar kwalitatieve, impactvolle games en droomt ervan verhalen te delen die anderen rust, steun en inspiratie bieden.

Via zijn moeder hoorde Door over BAAS en schreef zich in toen hij besloot serieus te beginnen met zijn game. BAAS leerde hem praktische ondernemingsaspecten zoals marketing en boekhouding, maar bovenal gaf het hem inspiratie, motivatie en zelfvertrouwen.

Door, als artistieke ziel, zoekt begeleiding voor de regelgeving en financiële kant van ondernemen. Zijn groeiambities liggen ook op het gebied van zelfvertrouwen en sociale vaardigheden.

Zijn tip voor startende jongeren: Gewoon doen! En praat erover. Het vinden van zelfvertrouwen was Doors grootste stap, en hij benadrukt het delen van ideeën om te zien dat anderen, net als hij, succesvol ondernemen met vallen en opstaan.


Vorige
Vorige

Lauren & Hannah

Volgende
Volgende

Dorien De Clippel